23 January 2009

Terkini: Unit Ritz Perdana Sudah Disewa!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah! Hari ini Kak Ain dan Cik Abang sudah berjaya mendapatkan penyewa unit kondo satu bilik di Ritz Perdana, Damansara Perdana.

Macam tak percaya! Satu hari sahaja mengiklankan di laman web, sudah boleh dapat penyewa! Wah! Memang betul-betul terbukti, zaman moden ini... iklan di laman web paling berkesan!

Tengahari tadi, salah seorang pembaca telah menghubungi Kak Ain. Kebetulan abang sulungnya yang bekerja sebagai pramugara MAS sedang mencari rumah sewa sekitar KL. Selepas melihat video yang Kak Ain hantar, terus dia bersetuju menyewa rumah tersebut. Alhamdulillah, Alhamdulillah!

Kepada semua, RUMAH UNTUK DISEWA, fully furnished di Ritz Perdana itu sudah tidak available ya!

Bagaimanapun, kondo Armanee Duplex & lot pejabat di Plaza Sentral masih dibuka. Sebarkan info ini kepada ibubapa, abang kakak dan saudara mara ya!

Sekiranya berminat, sila e-mel maisarah_ain@yahoo.com atau syaizul@meta-dome.com

Salam Sayang,
AinMaisarah

11 comments:

Anonymous said...

waa.. caya lah kak ain.. mnat kak ain sgt2... klu bley sye pown nk swa rmah tue,... tp duit ta ckup la... hehe.. sye mntk kat ayah.. tp ayah ta ksi laa... cdey.. waa.. cam nk nangis je... tp sye rse happy gak la... coz sye org first komen entri ny !!!!

nurul said...

cepat betul kak ain...
semalam saya baru je iklankan iklan kak ain kat blog saya.... anyway, congrats!

Anonymous said...

saye nak rumah kat ritz perdana tapi kak ain nak sewa.saye nak beli

star dazzle said...

TAHNIAH KAK AIN SEMOGA DAPAT LAGI SATU PENYEWA=D

AssilaMaisara said...

Alhamdulillah Kak Ain :)
Semoga dapat jugak penyewa tu ;)
Shila sekrang jarang Online lah!
FOCUS kat UPSR ohh ..
Huhuhu,Tensionnya!

FaRiSaH said...

Waa...cepatyer...hahahaha...
mmg moden pon..TaHnIaH yerkk...!!
So...Kak Ain...camner perkembangan Kak AIn bersamer bukunyer??hehehhehh...

_-:eDdY:-_ said...

salam kak ain sye memiliki buku2 tersebut senarainye di bawah....

-aku mahu popular
-aku mahu saiz
-aku mahu buli
-aku mahu teman tapi mesra
-tak bisa memilihmu
-pengembaran suzaimi
-jejak kuasa alam
-impiana 1
-impiana 2
-aku mahu ke new york
-aku mahu ke new york 2
-sarah dan kasut tumit tinggi
-sarah dan anting-anting



dan kak ain sye sudah menyiapkan dua buah buku sye iaitu "kau bukan aku" dan "aku bukan kau".dan buku yg ketiga bertajuk "hanya kau"....tetapi buku sya tidak di teritkan lagi....jikalau kak ain mahu tahu tantang buku-buku sye sila layari blog sye...jikalau kak ain mahu sajalah......http://kamikazegurlz.blogspot.com


caya larh kak ain....
kak ain kalau pergi ke terengganu dekat dungun pergi larh ke ulek mayang resort itu adalah resort family sye.....
sorry kerna ckp psl buku.....

_-:eDdY:-_ said...

salam kak ain sye memiliki buku2 tersebut senarainye di bawah....

-aku mahu popular
-aku mahu saiz
-aku mahu buli
-aku mahu teman tapi mesra
-tak bisa memilihmu
-pengembaran suzaimi
-jejak kuasa alam
-impiana 1
-impiana 2
-aku mahu ke new york
-aku mahu ke new york 2
-sarah dan kasut tumit tinggi
-sarah dan anting-anting



dan kak ain sye sudah menyiapkan dua buah buku sye iaitu "kau bukan aku" dan "aku bukan kau".dan buku yg ketiga bertajuk "hanya kau"....tetapi buku sya tidak di terbitkan lagi....jikalau kak ain mahu tahu tantang buku-buku sye sila layari blog sye...jikalau kak ain mahu sajalah......http://kamikazegurlz.blogspot.com

star dazzle said...

saya ada

aku mahu popular
aku mahu saiz s
aku mahu buli
impiana
impiana 2
aku mahu ke new york 1
aku mahu ke new york 2
melah melia
melah melia 2
dunia sains aiman
sekolah kampung?
sekolah menengah?
ketua bilik la1o1
remaja@pts one 2008
tabik cikgu.


saya memang menyokong 100%pihak PTS ONE SDN.BHD.saya berharap ia akan berkembang dengan maju.paling saya suka adalah semua buku kak ainmaisarah

DoRaEmOn said...

assalamualaikum

tahniah kak ain.saya ingat nak beli
tapi takpelah tak de rezeki

wassalam,

p/s;saya tunggu buku aku mahu bergaya dan impiana 3

star dazzle said...

kak ain cepatlah masuk entri baru dah lama dah tak masuk