17 December 2008

Status Pembelian AKU MAHU KE NEW YORK

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Okey! Entri kali ini khusus buat pembeli buku.

Kak Ain sedang dalam proses menandatangan buku, menulis surat pendek buat para pembeli dan juga membungkus buku-buku dengan pembalut warna pink.

Sejumlah 186 buku (oleh kerana ianya buku berkembar, maka pengiraannya adalah 93 pesanan x 2 = 186 buku) sedang menjalani proses tersebut.

Malang sungguh kerana Kak Ain hanya boleh menandatangan menggunakan tangan kanan. Jadi prosesnya agak lambat dan mengambil masa. Kak Ain juga ada menyelitkan ucapan khas sebagai tanda menghargai para pembeli semua.

Hari ini Kak Ain sudah mengepos 24 buah buku yang siap dibungkus. Nampaknya malam ini Kak Ain akan tidur pukul 4.00 pagi lagi bagi memastikan 20-30 buku boleh dihantar serentak pada esok hari. Sekarang ini Kak Ain sedang berusaha sedaya-upaya melunaskan semua penghantaran buku dalam minggu ini juga. Jadi harap bersabar ya!

Ini adalah senarai nama pembeli yang bukunya sudah dihantar pada tarikh 17 Disember 2008. InsyaAllah sampai pada 18 Disember 2008.

BUKU-BUKU SUDAH DIHANTAR:

1) Shaikha Shuhada
2) Nik Nornisa
3) Ain Zafirah
4) Adhwa Syamila
5) Fatin Nadhirah
6) Fatin Mardhiyyah
7) Aiman Fadhilah
8) Nazhatul Maizam
9) Nor Dayana
10) Nur Nadzirah Marzuki
11) Nur Farah Athirah
12) Nur Hafizah
13) Nur Izzlin Rafiqqah
14) Izzah Elliani
15) Anisah Syakirah
16) Ayuni Diyana
17) Amy Syazwany Rosly
18) Halimatus Saadiah
19) Aina Syahmina
20) Alya Rohaizan
21) Puteri Nadhira
22) Zafirah Wangsa Maju
23) Ain Kajang
24) Aina Nabihah

Kepada para pembeli yang sudah membayar, Kak Ain akan update senarai nama setelah menerima rekod dari pihak pengurusan AinMaisarah yang mengendalikan www.shoppinkainmaisarah.com

Salam Sayang,
AinMaisarah

P/S: SEBARANG E-MEL BERKENAAN PEMBELIAN BUKU MESTILAH DIHANTAR TERUS KEPADA syaizul@meta-dome.com

~JANGAN HANTARKAN KEPADA maisarah_ain@yahoo.com KERANA KAK AIN TIDAK AKAN MELAYAN SEBARANG E-MEL PEMBELIAN LAGI. INI BAGI MENGELAKKAN PERTINDIHAN INFORMASI DAN REKOD PEMBELI. HARAP MAKLUM. TERIMA KASIH.

22 comments:

irah zafirah said...

Thanks Kak Ain for the suprise....
Memang kaka saya tulis zafirah wangsa maju ker????
BTW kak Ain boleh tak bagi gmbr yg kiter ambil

Ni email sayer:
zafirahzaidi@yahoo.com.my

irah zafirah said...

BTW my name is not zarifah but zafirah....
Kak Ain selalu confused nama saya...

Anonymous said...

wah Kak Ain..nampaknya x bleh tido laa saya malam nie tunggu buku kaka Ain.Thanx ye kak Ain...Luv u forever..

Jas said...

Salam Kak Ain !! Wlupun jas x pesan buku kat kak ain..tp jas hrp KaK Ain jge kesihatan Kak Ain tu..Sy x bli trus kat Kak Ain sbb sy nk beli sendiri dr buku2 kedai..Dan igt tau Kak Ain !! Jaga kesihatan !! Jas x nk nmpk Kak Ain lesu..pucat !! Anyway,You are the Best Kak AinMaisarah !!!

ALyA CHaN ~ said...

Salam KakAin ,
Alya dah dapat set box novel
AMKNY 1&2 dengan goodies percuma
tu hari Ahad lepas .

Terima kasih, KakAin eh !

Miss Hana said...

Kak Ain..Hana punya ?? sampai bila..??

ingatkan sampai esok akak..

Nadhirah said...

Salam kak ain..

saya dh antar 16Dec2008 kat emel akak..

tapi sya baru perasan yang kena hantar kat syaizul@metadome.com

kak ain cek emel yerh!

Cezz Nyn said...

ermm,musykil ckiet lh akak.. sy dh tempah kt shoppinkainmaisarah tue.dh antar borg.. tpi,borg tuh antar kt emel k.ain ker??ker encik syaizul nyer emel??

puteri nadhira said...

kak ain,sy dpt buku tu ari isnin...kak ain kata ari isnin br nk pos...hehe...x pe la..lg awl lg bgs...sy pon da abis buku aku mahu ke new york 1&2 dan novelcomel...besh!

nuraina said...

kak ain kenapa tak ada nama saya?nanti ari ahad sampai selasa saya tak de d rumah .mcm mane ni kak ain?

Halimatus Saadiah said...

Trima kasih sebab dah hantar buku..dah berjanggut ima tunggu buku tu..hik..hik..anyway..sayang kak ain!!=D

nisa said...

Salam Kak Ain,

Saya dah dapat buku amkny tu tadi...terima kasih banyak2...=)

Hidayah said...

Kak Ain,kenapa pembalutnye nampak kecil.x ada goodies ke?

Batrisyia said...

Salam Kak Ain...

Saya nak tanya sikit ngan Kak Ain....Kak Ain masih terima tempahan buku Aku Mahu ke New York x??.........................

Ayuni said...

salam kak Ain,
say dah dapat buku tu pada pukul 2 petang tadi dan selamat menghabiskan ketiga-tiga buku termasuk novel comel(buaya darat newyork)pada pukul 5 petang.
Kepada semua buku nie mmg bes.

aafifah said...

salam kak ain..
saya minta maaf sbb saya hantar emel ke kak ain punya emel. then, bru saya perasan yg kak ain suruh hantar kat en. syaizul punya emel.
harap kak ain baca and sorry..

AlYa nAtAsHa said...

KaK aIn,nNtI KaK AiN TlG UpDaTeKaN nAmA Yg kAk aIn dA DPt bYrN EYh..

zarifah osman said...

kak ain,saye nyer duit dah dpt??saye dah buat bayaran hari sabtu 13/12/2008...tp nama saye x de pun dlm senarai??

Yg benar,
ZARIFAH OSMAN

ratu anis said...

kak ain buku akumahu ke new york dh dijual blum???

emiko.LiFe said...

salaam kak ain.
terima kasih sbb dah pos buku2 tu!!
huhu x sbr2 nye nk dpt...
tp kak ain nama saya ADHWA SHAMILA bukannye ADHWA SYAMILA.....

p/s: ur the best!!!

Nadzirah said...

Salam kak Ain..
Thanx kak, saya dah dpt buku tu.. Saya igt dpt hr selasa atau rabu, rupe-rupenye hari khamis..
X kisahla.. Asalkan dpt.. Saya baru hbs bc AMKNY 1 dan novelcomel.. Yg AMKNY 2 syg la bace.. heheh.. thanx kak!

shinyjunne said...

SALAM KAK AIN ..

HARAP2 KAK AIN BCE KOMEN SY NI

SY NK TNYE BKU SET BOX AMKNY 1&2 TU ADE LG X ?

DLU SY ADE TEMPAH TP SMPI SKRG BLM BYR2 LG ..

ERM BOLEH X SY BYR UTK DPTKN SET BOX AMKNY 1&2 TU ?

YG BINGUNG,
JUN