26 June 2008

Undian Terakhir Untuk Logo Wannababes.

Salam semua pengunjung rumah PINK.

Hari ini Kak Ain ingin membuat satu lagi undian. Maaflah kerana banyak sangat undian. Ini kerana logo ini akan digunakan untuk menjadi cover bagi buku AKU MAHU BERGAYA.

Logo ini juga akan digunakan untuk sebarang cenderahati yang ada kaitan dengan kumpulan The Wannababes, iaitu kumpulan paling popular di Johor, Singapore and some say Batam.... don't play-play aahhh...eh silap-silap.. itu Phua Chu Kang.

Okay, Kak Ain berharap semua yang membaca entri ini mengambil bahagian. Boleh pilih 2 sahaja. Jika pilih 1 lebih bagus.

Contoh begini :

Pilihan saya : A dan D.
Komen saya : Suka A kerana ada nampak simple dan D lebih kurang aje.


Okaylah. Harap dapat kerjasama semua ya. Jika tak undi, susah Kak Ain nak beritahu pada Cik Abang yang mana yang Kak Ain suka.

LOGO A : Undian Terkini = 12


LOGO B : Undian Terkini = 9


LOGO C : Undian Terkini = 27


LOGO D : Undian Terkini = 10


LOGO E : Undian Terkini = 2


LOGO F : Undian Terkini = 41


Selamat Mengundi!
Wasalam
AinMaisarah

170 comments:

solehah kd said...

salam kak ain..solehah lg suke logo A dan B..
susah mau pileh sbb sume cantek2 solehah pileh A n B sbb nampak simple n cam royalty hehe..

ika said...

Hai kak Ain . Ika pilih A n B coz dua-dua nampak unik dan nampak mcm diraja . Hehehehe .

Yg mengundi dan bagi sbb yg bukan2,

Ika

Truly Malaysian said...

saya pilih logo C sebab nampak macam diraja.lagipun tu yang paling saya suka.

Izzati Hazwani said...

D.
sebab melambangkan pergabungan ahli kumpulan TheWannababes.
Dan juga melambangkan kegedikan mereka.
Nampak atas dia tu bercahaya jugak.
Ingat tau pilih D!!!

SAYA SUKA LOGO D...

farhannajwa a.k.a wawa said...

salam kak ain..sy memilih logo c kerana logo tue nampak lawa n cam diraja lak...

najwaamira said...

Saya suka C dan D sebab:

Nampak royalty,cantik,gorgeous..

Syafiqah said...

hye kak ain,
saya pilih lago A and C..
coz sesuai dengan the wannababes and nmpk more royalty.
:D

Hanisah said...

Salam Kak Ain,

Cantik logo2 The Wannababes tu. Tapi, saya pilih...

Pilihan Saya:A dan F.
Komen Saya:Saya pilih A sebab ia simple je. Saya pilih F pula sebab mcm nampak diraja je. Ye lah, The Wannababes kan mcm raja kt Sekolah Sri Bangsar tu.

Yg telah mengundi,
Hanisah.

Creepie said...

slm kak ain, saya sangat pade logo f kerana ia menunjukkan seperti logo kerabat diraja dan crown permaisuri.

AinMaisarah said...

Salam,

Haaa.. kali ini susah sikit nak buat keputusan kan? Bila Cik Abang suruh Kak Ain buat keputusan, Kak Ain jadi pening kepala.

Logo-logo tersebut nampak macam nak dekat sama aje pada Kak Ain, Kak Ain memang suka semua.

Cik Abang kata, dalam banyak-banyak yang suka kena pilih 1.

Ahhhh!!... Bagaimana hendak ku pilih, mari sama-sama tolong Kak Ain okay.

Thanks Thanks Thanks,
Siapa yang tak undi lagi? cepat undi okay.

Wasalam
AinMaisarah

aLya tHe LiPaS said...

Salam k ain ,
alya pilih logo F ..
walaupun mungkin ramai yang kata dia nmpk serabut , tapi kalau mcm tu la nampak GRAND!! hehe .. macam mahal kan ? (sememangnya mahal pon)

...

fazlin said...

salam kak ain...


wah dh lame x jenguk..
dh banyak entri yg kak ain tulis..

fazlin pilih b..

sb b yang paling cantik...
mmg sesuai untuk tha wanababes..
bintang d atas itu menunjukkan mereka sentiasa cantik, popular seperti bintang di langit yg cantik lg bersinar..
thats all my comment..

bya..

Anonymous said...

Salam Kak Ain,

Zafirah pilih logo F sbb ia nampak cantik and mcm kerabat diraja.

irahazira said...

LOGO F PLEASEE.. ;)

Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
^hayati^meLUVe^ said...

salam Kak Ain..

saya nak undi untuk
Logo C dan Logo D
kombinasi warna yang cantik
dan
logo yang melambangkan
sifat dan perwatakan mereka
samada yang baik atau yang buruk

saya
suka,
Nurhayati
Nadhirah
Muhamad
a.k.a.
meLUVe

hanis aqilah said...

Salam Kak Ain ,

Wah,lawa lah logo tu :)
Hanis memilih logo:

Logo F kerana ia nampak lebih serasi dengan gaya Wannababes.

Yang lain pun OK.
:)

Anonymous said...

saya sa logo B dan F sbb cantik dan sesuai

Anonymous said...

logo c

cutegirl_balqis said...

Kak Ain !!!
Balqis nak pilih C ngan F....

C coz pink !!!
Balqis ske pink...

F coz logo tu nmpk meletoop,glamer,popular n gergeous....

Nadhira said...

Salam Kak Ain...

Saya pilih logo D sebabnya cantik, warna pink, one of my fav colour & nampak sesuai dengan the wannanbabes....

Please,please, please pilih D. I know majoriti pilih F but please pilih logo D.

Salam sayang,
Nadhira

Afiqah Nadzirah said...

Salam kak ain,

saya pilih logo f coz nmpk mcm royalty.Al-maklumlah diorang sumakan ank org kaya.Sesuailah!!Bila buku tu nak keluar, x sabar2lah nak tunggu???

syajaz said...

salam kak ain

cantik lah logo2 wannababes tu...susah tol nak pilih...tp syarah rase yang ni paleng cantek:

PILIHAN SAYE~ A dAn F
KOMEN SAYE~ yang A tu sbb die nmpk simple dan mnarik...yang F tu plak nampak cam kerabat diraje dan permaisuri punye crown cntik la....

assalamualaikum kak ain...^_^

FARASYIQIN said...

salam kkAinMaisarah..

saya lebih gemarkan logo F kerana nmpak lbey menarik,kerabat diraja, unik,moden,special,gorgeos,sweet, gothic(cket jerw laa),cute n popular, and the best thing is.... MY NAME IS FROM 'F'!!!

nurizzlin said...

assalamualaikum kak ain..!!sye pilih logo D & B..sye pilih coz ia nmpak sesuai sgt dgn identit ahli wannababes yg glamour tu..

k tu jela.. hrp kak ain dpt memilih yg plg sesuai..

wassalam,
izzlin.

umairah said...

assalamualaikum kak ain...umairah suke logo B dan D...Sebab B tu simple dan cantik...yang D tu nampak memang cantik sANGAT...HeHeHeHe...

tapi klu boleh umairah nak semue

lola&thegeng said...

lola nak pilih logo c nd f cantik
sangat lah

Sara Imanina said...

Salam kak ain,

Sara pilih logo F.
Komen ? kalau Sara komen, tentu sama jer dengan komen orang lain.

Yang sudah mengundi pilihan raya umum ( ehh.. logo the wannababes lah !! ),

~ Sara Imanina ~ ^__^

nuha said...

saye plh logo A and B gak sbb die cantek n sesuai untk kumpulan wannababes tuhh...
hehehe





salam....
nuha

__Princess Lily__ said...

Salam Kak Ain,

fuh... rambang mata sye melihat logo2 tu... tp hati sye terpikat dengan logo B & C...

Menarik perhatian sye, cantik, sesuai ngan the wannababes yg gedik melebihi dos tu...
tu je... harap2, apa yg sye undi menang...

pengundi logo B &C.
AQMA

Atikah.Qauzquzah said...

salam kak ain

saya pilih logo A dan C..

logo A nampak simple tp menarik..
logo C pula nampak cm royalty dan simple...

NuriY said...

LOGO F!!!

Anonymous said...

saya pilih c la kak ain sbb nampak cantik

FATHIAH COMEY

Anonymous said...

salam kak ain..

F is fantastic!!!i vote F..

p/s:mcm PRU ke-12 je..hahaha..sape ahli dewan rakyat k.ain???heheh

fadiela said...

saya pilih A dan C kerana A nampak catik dan C nampak unik di mata saya.

^_Siti Nur Farah_^ said...

Salam Kak Ain..

Saya pilih A sebab A nampak cantik..

Yang telah mengundi..
Siti Nur Farah..

~dini~ said...

salam kak ain...

daa lama saya x bagy komen kat blog kak ain..

jadi hari ni saya nak undi...

LOGO F!!!

nampak menarik sesangat di mata saya!!!

~dini~ said...

salam kak ain...

daa lama saya x bagy komen kat blog kak ain..

jadi hari ni saya nak undi...

LOGO F!!!

nampak menarik sesangat di mata saya!!!

Nur Aqilah said...

hye kak ain!
pilihan saya:logo c and f
sebab:logo c n f nmpk cntk n unik!

Farihah said...

Saya lebih suka D sebab nampak royalty.

Syuhada said...

Salam kak Ain,

Ayooo,susahnya nak buat keputusan.Semuanya cantik..Tapi,paling saya suka adalah D.

Sebabnya?Sebab nampak royalty,warna pun cantik...I really like it!

**NaTaShA** said...

kk ain...tasha pilih..logo F...bru gempak logo tu....
dh dpt emel cerpen tasha??blas la kk ain..kalo x dpt..bgtau tasha di natasha4ever.blogspot.com

tata...

precious_fabolous said...

Hai kak Ain,saya suka D sebab nampak royalty,kegedikan The Wannababes and warnanya cantik.Crown pun cantik!!!




YAng memilih D,
Karina.

precious_fabolous said...

Kak Ain,

ada correctionlah!!!Saya suka C bukannya D!



Yang suka C,
Karina

ratu anis said...

salam kak ain...
sy pilih logo F
sbb logo tu nmpk meletop,glamer,popular n gergeous...

yg telah mengundi,
ratu anis

~nana~ said...

salam kak ain,
nana pilih C n F sebab :-
C:colurful...
f:sebab nmpak elegence...

Anonymous said...

Kak Ain,

Pilihan Wanie: c dan f.
Komen saya : C sbb nmpk tak crowded sgt in the same time nmpk smaRt.F sbb nmpk mcm claSs sesuailah dgn profile wannaBabeS.

Anonymous said...

Saya pilih Logo D. Bagi saya sangat sesuai. D the best !!!



Iffah Aqilah

Anonymous said...

Hai Kak Ain.... Saya pilih emm... susahnya nak buat pilihan. Tunggu sekejap, nak fikir dulu.... Ok dah habis fikir, semuanya amat cantik tetapi yang paling cantik tentunya........ LOGO D !!!!!


Yg telah memilih Logo D,
Ashley Tisdale (Perasan lah pulak)@ nama sebenarnya Iman.

nurul said...

salam kak ain,

saya pilih : Logo F
alasannya kerana logo tu nampak seperti queen dan lebih berkuasa...
dan cantik.

sebenarnya, logo yu untuk ape kak ain? saya tak berapa faham kegunaannya...

yang mengundi,
nurul

naziraizaty said...

Semuanya cantik tapi yg ok dmata naz A & F...
..meNampakkan THE wANNABABes fESyen,rOyalty of sRI bangsar n cantIK..

ABBY said...

abby rasa logo f smart..

lola&thegeng said...

sy nak pilih c and f because kedua duanya nampak unik dan diffrent dari yg lain lain.

farah_hanum said...

salam kak ain...
saye undi:F
sebab saye rasa unik pastu macam diraja....

yang suke logo F....
farah_hanum.

norqurratuaini mohd nor said...

salam k.ain

kite pilih logo C n F.
sebab dua2 nmpk elegant ckit..

barulah menarik perhatian orang ckit..

and glamour ckit..

nurul hidayah roslan said...

Salam kak ain,

Dayah pilih logo c ngan logo f sebab ianya lawa!!!!dan sesuai untuk cover aku mahu bergaya!

yg telah mengundi,
dayah

Anonymous said...

salam kak ain,
saye pilih logo C dan logo F.
logo t namapk mcm sesuai dgn buku "aku mahu bergaya".
yg berbulu punya saye rase mcm tak sesuai.

yg mengundi,
SHAIKHA

nuemie said...

salam kak ain..
saya pilih logo f..
muktamad!..
=)

hamiza said...

salam kak ain.saya pilih logo F sbb memang cantik dan nampk glamor.kan diaorg ni kaya ng glamor.nampk ciri2 diaorg kat logo ni.

zahidah said...

kak ain!
say pilih logo c..
cantik sangat!

Anonymous said...

Isya pilih F sebab ia cantik dan tak terlalu simple macam yang lain-lain. Lagipun F yang paling cantik
dan unik...dan sesuai untuk cover Aku Mahu Bergaya!!

Nurul Sahiddah said...

Saya pilih logo B dan C..Dua-dua menarik..

syafikah said...

Ika suka C sebab cantik,elegan,and royalty.

puteri said...

saya pilih F dan C.....cantik...

Fathiah Comey said...

Salam kak ain; fathiah nak pilih logo C la sbb it still look royalti although simple skit, kalau logo d tu pulak, mmg nampak royal and melambangkan kegedikan mereka tapi serabut sangat and crown die tu mcm crown king.Anyway, saya serahkan pada kak ain untuk buat pilihan yang tepat.You are the boss, you are the one who gonna decide which is the best one!;)

Salam teristimewa dari,
FATHIAH COMEY :)["-"]

.aliya azman. said...

A and F.


aliya,

harrypotter03 said...

kak an, sy pilih Logo F, because it's like Majesty and it is so beautiful

NABILAH said...

salam kak ain,saya pilih B and F.

NABILAH

Anonymous said...

salam.....saya suka logo A dan F....memang fantastic betul..(bak kata orang putih lah)....

H!LyA said...

salam kak ain,hilya pilih logo F sbb really,really,really cantik!!!
logo F tuh nmpk unik!!

yg mengundi,
H!Lya

H!LyA said...

salam kak ain,hilya pilih logo F sbb really,really,really cantik!!!
logo F tuh nmpk unik!!

yg mengundi,
H!Lya

Wannababes Girl said...

Kak Ain,Azreen pilih logo F sebab nampak mcm kerabat diraja dan cantiklah...........

Anonymous said...

kak ain ,
saya pilih logo E sbb menarik dan nmpak simple..

tu je...

salam

imah said...

salam Kak Ain..
saya pilih logo c..
nmpk simple n cntik...
siapa setuju dengan saya??

Anonymous said...

saya setuju dengan imah...logo 2 nmpk simple je...

Anonymous said...

hye everybody...
i think logo c is more suitable for wannababes..look gorgeous..i love it!!

Nik Nornisa said...
This comment has been removed by the author.
Nik Nornisa said...

Saya pilih logo C dan F...sebab logo tu nampak cantik dan more royalty...

Anonymous said...

saya pilih logo F sebab nampak cantik dan royalty

ann said...

Saya undi logo F.

Kak Ann PTS One

ash_haidah said...

pilihan saya: A dan F

because: nampak macam cool, lebih
berjenama, lebih ranggi,
lebih vague


ash_haidah

}~~EiLa~~{ said...

LOGO F pilihan saya..
tp saye lebih suka warna ungu tu ditukar la

atu aliah said...

salam kak ain...sayer piley logo c ngan logo f siewbab lowgo2 tersebut nmpk cam elegant 'n'sesuai lar dgn diowang coz diowg kan ank owg kayer2...ok...wassalammmm...

Anonymous said...

hai kak ain..tikah pilih logo F.
sebab logo F lebih unik,cantik,dan nampak sungguh menyerlah!

Anonymous said...

hai kak ain... saye rase saye pilih C dgn F... comel la

^^zurin^^94^^ said...

salam kak ain...
sye rase nak pilih logo F..
mcm ok jek.. hehe,.,.

Nor sabrina said...

hai kak sarah atau kak ain .saya pilih logo d dan e .sebenarnya susah juga nak buat pilihan sebab semuanya cantik -cantik belaka . saya tanya pendapat kawan sekolah mana yang cantik .diorang kata d dan e cantik saya tak tahu kenapa.

daripada :sabrina.narniaaslan@gmail.com (sabrina) magic

h a n a said...

+ hye kak ain +

+ hana ske yg F ngn C +

+ sbb die cute n glamour! +

[tp yg laen pon cute gakk]

+ tp F ngn C lg bes! +

+ xoxo f0m me!=) +

Anonymous said...

Sye rse mmg ok klu sye pilih E ...
E tue simple jew.. X serabut sgt mcm F tue...

Adlina said...

Helo Kak Ain!Saya suka logo F sebab nampak cantikkkkkkkkkk sangatttttttttttttttt!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Hai Kak AIN,Saya pilih logo A & C sebab cantik dan melambangkan WB yg dilayan seperti raja.

Nur Farahani said...

Salam kak Ain,



Saya pilih Logo F kerana,Logonya sangat cantik dan menambahkan kegedikan mereka.Amacam???



Salam lebaran,
nur farahani :)

chibi said...

salam k.ain saye plh logo A & F sbb nmpk simple & sesuai ngan kegedikan mereka....

Anonymous said...

hai kak ain.....saya rase saya lagi suke logo f....sebab nmpk royalty & sesuai ngan kegedikan THE WANNABABES yg t'lebih dos...

Anonymous said...

kak ain,sayer pilih logo F dan A.logo F dan A cantik,royalty dan menampak kan diorang tu suka popular cam puteri yg cantik jelita.[cewah]

laily asyikin said...

kak ain saya pilih d sebab ianya simple and dimple kalau yang lain tu semuanya nampak macam penuh sangat la kak ain.



yang mengundi

laily asyikin

pLAyfOoL wan said...

salam kak ain...
bg saya, saya suka c....
lambang crown tu membuatkan ia nmpk royalty sesuai dengan karakter kumpulan the wannababes yg gilekan kuasa dan mementingkan fesyen..
walauapa pon, yg laen pon lawa gak...
x sabar nk tunggu buku nie terbit..

yana said...

saye suke logo c dengan fsebab cool n trendy

kinder_bueno said...

kak ain,
bueno rse F n 8 sweett sgt!

emo rockszx said...

c lawa kak cunn....

emo rockszx said...

c lawa kak cunn....

amalia said...

salam kak ain...sy rase logo F aling cantik...coz terserlah kegedikan pada logo tu...

siti_12 said...

salam kak ain....

siti suka dengan logo F dan B.
dua-duanye nampak unik.cantik,tertarik,menarik.
harap dapat dijadikan kulit buku aku mahu bergaya.

salam ceria
-siti-

ain said...

salam kak ain
ain rasa logo F
sebab ia nmpk mcm org kayadan perasan

ain said...

salam kak ain
ain rasa logo F
sebab ia nmpk mcm org kayadan perasan

sabrinacutez said...

salam kak ain..
saye ske logo f..
nmpk royalty giler..

azizah said...

salam kak ain.saya pilih logo F sebab nampak cantik dan BERKUASA

itu je kot.tata

Shasha~Acha said...

kak ain sye choose logo c and logo f

so cutezz

siti fatimah said...

assalamualaikum kak ain

saya rasa B,C,D
tp saya rasa sume cantik
hehehehehehe:D

iqa ajerlah! said...

salam kak ain
saya plh logo F
ia nmpk lg cool

The PinkCupcakes said...

Kak Ain, saya pilih Logo F sebab logo tu macam Queen sikit,
sesuai dengan The Wannababes

nfarzana_08 said...

Aslm kak Ain...
saya suke A 'n' F..
cause yg 'A' simple but look nice..
yg 'F' tu look like crown little bit...so i like it!!

asyiqin@ikin said...

saya pilih c dan f...sbb f nmpk cntik n royalty dan c nampk so so so cute!!!!

gemini girlz said...

Saya pilih C kerana logo C dipenuhi dengan warna dan tidak terlalu plain.Ia juga kelihatan sgguh royalty dan sama sprti wannababes yg skekan kemewahan...

skema sungguh...ehehe
salam syg,dina

knew-rule said...

salam kak ain,
saya pilih logo B dan F..
saya pilih B sbb dye simple and it can be describe as the wannababes personality... haha.. lagi satu logo F.. saya pilih F sbb nmpk mcm 'royalty' and unik..

-nurul-

nana said...

nana suka logo F tapi nape sume dua warna je??????????

Princess Madee said...

Kak Ain saya lebih suka logo c

princ3ss ila said...

pilih A and C...becoz nampak cam logo2 yang cute

azfa-MJDK said...

sye ske yg b n f
b:simple
f:logo yg cntik,pretty,n sesuai utk wannababes yg gdik2 tu

dila_tautanhati said...

sya ska C & F, nmpak ranggi n cool!!

$u said...

a'kum kak ain,
sy lbeh ske logo f coz THE WANNABABES kan group yg dhormati, dsanjungi N dkenali kat SSB.n 1lg logo f brlmbgkn royalty so ssuai dgn cri2 THE WANNABABES, this is the best pick...^_^

Nur ieLa said...

Salam,k.ain..
iela pilih c sebab warna logo
yg menyerlah sama dgn sikap ahli The Wannababes yg gedik tahap kritikal..huhu. Yg lain pun ok..

amani said...

assalmualaikum,kak ain.zati99 suka dan pilih f. f is so fabulous,glamor dan melambangkan kegedikan the Wannababes.

Nurul Izzati said...

assalamualaikum,kak ain.zati99 pilih f.F is so fabulous,glamor dan melambangkan kegedikan The Wannababes.

salam,
zati99

far far away said...

salam kak ain..
pendapat faten,elok kalau kak ain pilih logo f..
nampak cantik tapi kalau logo tu warna pink macam logo c,lagi lawa..

~faten~

syaffaa said...

nk logo f
klu bley akk ltk la yg kepak2 ayam chiyket

'Ainaa said...

Saya pilih logo F.Lagi sesuai dan nampak cantik.

atyn bella blog said...

salam kak ain..
saya rasa saya pilih logo F dan C..
coz ia nmpak unik n royalty sesangat ...
cute,,,cntik....sesuai ngan tajuknyew..AKU MAHU BERGAYA tu....
arap kak ain stuju ngan cdangan saye....

atyn bella blog said...

salam kak ain..
saya rasa saya pilih logo F dan C..
coz ia nmpak unik n royalty sesangat ...
cute,,,cntik....sesuai ngan tajuknyew..AKU MAHU BERGAYA tu....
arap kak ain stuju ngan cdangan saye....

NuR CaMiLLia said...

sAlAm KaKaIn SyE pIlIH A DaN F.. KeRAnA kEdUa-DuAnYe NaMpAk KrEAtIF DaN mEnaRIK

HrAp CaDaNgAn SyE Ni kAk aIN tImBaN-timbAngkAN K..

ina cute said...

kak ain saya dah pertimbangkan saya pilih A .ok bye

nurin said...

A'skum kak ain..sy pilih logo A dan F sbb:A-NAMPAK UNIK N ROYALTY.
:B-NAMPAK MEWAH
SNGT,SESUAI DENGAN PERSONALITI WANNABABES YANG SUKAKAN KEMEWAHAN N GLAMOROUS.hehe...
-yg e-class,huda

aqish19 said...

Logo F

wanie_iezma said...

sy plih logo A dan F....... suke sgt...

wanie_iezma said...

sy plih logo A dan F....... suke sgt...

AnodCoco said...

salam kak ain. saye pilih logo C n F. catik sgt.

fadhlin sakina said...

d. sesuai dengan kumpulan the wanababes!

kitgirlkat said...

Assalammualaikum Kak Ain,
saya rase logo E & D

sebab2 logo D :-
~ade crown kerinting (suke!)
~ade pembayang kepak

sebab2 logo E :-
~kecik nmpk cute sgt !
~ade kepak besar
~ade crown kecik mmg nmpk cute giler!

Iyla Frida said...

c,tapi f pun ok jugk...
c sbb,wrne die pink..
geng wannababes kn mcm gedik kn..
sesuai sngtla 2...
f plak sbb nmpk mcm royalty gitu..
waduh..

hanishazwani_1211 said...

salam kak ain...
hanis pilih logo E.. sbb mahkota kt logo E 2 mlambangkn bahawa betapa brkuasanya kumpulan The Wannababes...
hanis ska sngt logo E..:)

eYrA said...

salam kak ain...eyra rase, eyra nk pilih logo C...nmpak sngat2 lawa...

syafiqa said...

lawa-lawa lah :)

amaliamazlee said...

salam akak ain.Amalia lbh sk logo A KERANA IANYA CANTIK SIMPEL DAN MENARIK IANYA SERUPA DGN LAMBANG ROYALTY.

amaliamazlee said...

salam akak AIN.amalia pilih logo A kerana kerabat diraja amalia pun plh logo A kerana melambangkan keberanian seseorang itu seperti sultan JOHOR.Lagipun ianya simpel dan cantik tau.

amaliamazlee said...

salam akak ain.Amalia lbh sk logo A KERANA IANYA CANTIK SIMPEL DAN MENARIK IANYA SERUPA DGN LAMBANG ROYALTY.

sumayyah said...

salam kak ain....sumayyah suka logo yg A because its smart and cool jer... hohohohohoho
:)

ina said...

saya pilih A&B sbb ia nampak cantik

ina said...

saya lg suke logo A dan B..sbb ia nmpk unik.

zarifah balqis said...

salam kak ain.balqis a.k.a aqis lg ske logo c & e sbb nmpk gedik and gurly...sesuai dgn gaye tujuh gadis The Great The Wannababes...

izzah said...

nadia suka e dan f......sebab dua 2 ni unik dan sesuai untuk the wannababes yag mengejar popularity.tapy yg f tu lgy best la...

Nurul Nabihah MN said...

saya pilih F sebab ianya nampak lebih menarik dan padan dengan kumpulan The Wannababes yang sukakan glamour....

Fadh Lyna Fc said...

salam kak ain...

saya pilih logo F
sebab logo tu nampak eksklusif,eksotik,unik,fantastik dan logo tu nampak terbayek dari yang lain-lain.

bye dari,
fadhlina(alin)

Fadh Lyna Fc said...
This comment has been removed by the author.
ryuhime2298 said...

Salam Kak Ain hmm.
Sume logo cantik . tapi bagi the Wannababes Diyana cdgkan logo E dan B sbb yg logo B tu tampak elegan dan logo E nmpk glamor dan royalty

Tulus ikhlas,
Diyana

Ps:sbenarnye logo E yg plg cantik pada mata yana tampak royalty dan teramat glamor!!

ryuhime2298 said...

lupe sori yanasuke F paling cantik sangat glamor

comel is the best said...

saya pilih F...sebab ia bersesuaian dengan tajuk buku...

Nor Asniza binti Abdullah PPG UPSI 2011 (20102043691) said...

salam kak ain..
Nama saya Nurin Izzatty. Saya memilih logo E dan D. Saya pilih logo E dan D sebab semua nampak simple dan tak terlalu gedik. Susah juga nak piih sebab semuanya cantik-cantik.

Nor Asniza binti Abdullah PPG UPSI 2011 (20102043691) said...

Salam Kak Ain..

Nama saya Nurin Izzatty. Nurin bersekolah di Sekolah Kebangsaan Subang Bestari. Nurin sangat suka logo E dan D. Sebab, logo tu simple dan tak terlalu gedik. Susah juga nak pilih sebab semunya cantik-cantik.

Nurin guna blog mak Nurin sebab Nurin tak ada blog. Tapi, Nurin nak sangat komen dekat blog Kak Ain Maisarah

Fitriah Ayn said...

c dan f

Fitriah Ayn said...

c dan f...
c sebab ia nampak pinky dan gah..
f sebab ia nampak macam princess atau diraja walaupun kurang pinky..

qila said...

f lah kak ain.nampak lawa dari yg lain..

alia adnan said...

hai kak ain... lia pilih logo a & b kot sebab ia nampak simple, menarik dan melambangkan royalty THE WANNABABES


-lia

fateen cutes said...

hye kak Ain,fateen pilih logo F sebabnya The Wannababes kan gedik-gedik dan vogue-vogue belaka,jadi sesuai sangat logo tu dengan group The Wannababes :')

Aqilah Syahirah(erza) said...

hai,kak ain saya pilih logo f because The Wannababes tersangat gedik kekayaan mereka

Hazim Novsham said...
This comment has been removed by the author.
Nur Dina Izzati Mohd Basri said...

Assalamualaikum,
Saya pilih logo F sebab ia cantik dan sesuai untuk The Wannababes yang kaya itu.

Wassalam,
Dina Izzati

Lya Ina said...

salam kak ain ..

Saya rasa logo F lebih match dengan character The Wannababes = popular, eksklusif n royalti. :)))

nurqistina amyzal said...

F

F sebab nampak royalty dan gedik dan sesuai untuk The Wannababes..

Nadia Afrina said...

Saya pilih f sbb nmpk lagi glamour sesuai ngan personaliti the wannababes