08 March 2008

AKU MAHU IMPIANA II

Assalamualaikum,

Sempena hari pilihanraya hari ini. Kak Ain ada 2 pengumuman kepada
semua.

PENGUMUMAN 1

Hari ini, surat khabar Berita Harian tidak memaparkan kisah AinMaisarah. InsyaAllah minggu depan pada hari Sabtu. Kak Ain pun baru tahu hari ini. Siapa yang nak sangat tengok Kak Ain tanpa spek PRADA tu? Alaa... macam manusia biasa saja. Hehehe.

PENGUMUMAN 2

Buku IMPIANA II sudah siap di cetak. IMPIANA II akan berada di pasaran 2 minggu lagi. Kak Ain mempunyai 20 naskah awal. Sesiapa yang ingin memesan terus daripada Kak Ain boleh berbuat demikian di bahagian komen di bawah.

Kos buku IMPIANA II - RM21
Kos pos laju - RM5
Novelcomel [satu shj] - PERCUMA


JUMLAH SEMUANYA - RM26

Ada 2 cara bayaran :

Cara pertama,
masukkan wang ke dalam account Maybank berikut :


Nombor account : 564717050374 ,
Syaizul Amal bin Zulkaffly


Cara kedua,

Beli wang pos : RM26, tuliskan atas nama Syaizul Amal Zulkaffly.

Kemudian hantarkan wang pos tersebut ke alamat ini :

AinMaisarah
Metadome Sdn Bhd,
Suite 9-1, 9th Floor,
Wisma UOA II,
21 Jalan Pinang,
50450 Kuala Lumpur

Sesiapa yang memesan, Kak Ain akan tuliskan nama di dalam gambar berikut, adik Aini dan Shafiqah dah pesan. Siapa lagi nak pesan? Ada 20 buku sahaja.



Pesan dahulu, kemudian buat bayaran minggu depan sebelum Rabu 12 Mac 2008.

Wasalam
AinMaisarah

75 comments:

cutegirl_balqis said...

kak ain...saya pun nak satu....namma saya nurul balqis bt basri....chop kan dulu untuk saya tau kak ain....terima kasih....

ainmaisarah said...

Salam Nurul Balqis,

Okay.. Kak Ain dah chop kan. Nama cik adik Nurul Balqis telah di letakkan dalam gambar.

wasalam
AinMaisarah

solehah kd said...

kak ain kite pon nak cop jugak cume kite x sure bile nak hanta duet bole x?

najwaamira said...

Saya nak satu kak ain.Cop dan tulis mesej ya..Thxx..

Anonymous said...

Nama saya pun..Nama saya Nas`Qaeyra Imaan..chop kan untuk saya....

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kak ain, reserve 1 utk saya!! cuma sy tak sure bile nak bayar
nie riha....

Anonymous said...

kak ain sy nk satu tp sy x leh byr rabu dpn coz sy ade perkhemahan sy baru jer nk pos wang pos kat kain yg aku mahu buli n impiana 1.nampaknya sy kena tambah satu buku lagilah.blh x kalau kak ain simpan kat sy satu tp sy akn byr lwt sket.plss
-fazlin-

Anonymous said...

sedihnya....mak sy x bg beli guna internet sebab dia ckp x blh percaya sgt beli ikut internet nie...=(

farah~amira said...

salam....
kak ain saya nak book satu novel impiana 2...
bila kak ain nak anta????nanti saya bank-in-kan duitnyer..
p/s:kak ain...arie 2 saya beli buku dr kak ain ....ada baki RM2...
jd,bley saya masukkn duit sbanyak RM24......
apa2 comment taw...

farah~amira said...

bg la wish yg best2!!!!anyway...it's not too late to wish you happy birthday!!!to you n to me...

farah~amira said...

ssetelah di periksa semula, baki duit saya pada kak ain arie 2 RM3..
kak ain bley check akaun untuk mendapatkan kepastian....

yang kepingin membeli,
FarahAmira

aini said...

halu k.ain..

ptt la kte tgk dlm brite harian x der brite akk

ape yg dorang cte cop-cop tu?

kte pun nak!!

norqurratuaini mohd nor said...

oh dh fhm cop aper..

baru nmpk..

naper kne byr sblm 12 mac?
selps 12 mac x bole ker??

atul said...

salam k.ain...saye nk tempah satu buku impiana tau...name saye nur zaidahtul aliah bt.abd majid....letak kat gamba tu atul je tau...saye mungkin anta duit hari isnin tau...

sekian,time kaseh...
(atul)

atul said...

salam k.ain...saye nk tempah satu buku impiana tau...name saye nur zaidahtul aliah bt.abd majid....letak kat gamba tu atul je tau...saye mungkin anta duit hari isnin tau...

sekian,time kaseh...
(atul)

Anonymous said...

kak ain.....
sy pown nk buku 2 jugak...
chop kn tuk sy jugak, bleh?
tp sy bayar lewat skit la..coz nk gi olidays la..
ary kamis bru alik..
bleh kn sy pos duit 2 ary jumaat?

_fakhira

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
sharifah khairah said...

salam kak ain...

saya pun nak juga buku impiana II tuh!!! tolong cop n tulis mesej skali yerrrrrr....

terima kasih :]

sharifah khairah said...

alamat kak ain nak x???

sharifah khairah said...

sayer antr ke kak ain guner yahoo mail yer....

wassalam

sakinah said...

salam kak ain...

saya pun nak juga buku impiana II tuh.... tolong cop n tulis mesej skali yer....

saya antr alamat rumah saya ke kak ain guner yahoo mail yer....

wasalam
terima kasih :]

Anonymous said...

hellooo kak ain....thanx coz dah chop kan untuk balqis.....ibu balqis ckp nanty ary isnin ni dye bank in kan duit........thanx a lot kak ain....chayuk kak ain.....


drpd : nurul balqis

cutegirl_balqis said...

trime kasih taw kak ain....balqis harap kak ain lain kali simpan kan satu buku untuk balqis....plezzzz taw kak ain....klau adew buku baru yg blom kuar lg kat kedai....balqis harap sngt kak ain simpan kan satu untuk balqis....balqis mesty bayar punye la....kak ain x payah risau.....

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kak ain....klau kak ain nak anta kan buku tu untuk saya...kak ain hantar kat alamat ni :

No. 4 Jalan PU 9/2E,
Taman Puchong Utama,
47100 Puchong,
Selangor Darul Ehsan.


atau pown kak ain telefon saya...ni nombor saya....013-2539252


thanx kak ain...

balqis....

Anonymous said...

Nama penuh: Nurfarihah bt. Jamil

33, Jalan Jejarum 1, Seksyen BS 2, Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Selangor Darul Ehsan.

ila_gurl95 said...

kak ain sy nak bli buku impiana2..

Nama:SALSABILA BT. MOHD IBRAHIM
Alamat:101,PERMATANG KRIANG,13110
PENAGA,SEBERANG PRAI UTARA
PULAU PINANG

ainmaisarah said...

Salam Farah Amira,

Boleh-boleh.. masukkan aje RM24 tu.

ws
AinMaisarah

najwaamira said...

Kak Ain,kalau kak Ain pos esok x boleh ke??KAlau x,saya sbnarnya nak transfer harini.

ainmaisarah said...

Kak Ain plan nak buat penghantaran

pada hari Isnin 10 Mac dan juga pada hari Khamias 13 Mac.

Bagi sesiapa yang inginkan buku IMPIANA cepat, sila bayar sebelum tarikh Kak Ain nak buat hantaran tersebut.

Sesiapa yang bayar lewat dari tarikh Rabu 12 Mac, sebelum 10 pm, Kak Ain akan hantar buku IMPIANA pada hari Isnin, 17 Mac.

wasalam
AinMaisarah

Anonymous said...

kak ain, saya nak tanya sikitlah. IMPIANA II ni brape page? ni DASHA..

najwaamira said...

KAk Ain knape x on9??Boleh chat ..

Sara Imanina said...

Salam kak ain,

kak ain hantar hari isnin ni boleh tak..
alamat sara kak ain dah ader kan.

kalau kak ain nak telepon sara, telepon hp sara..telepon rumah sara ni..bunyinya perlahan sangat.

wasalam,
~ Sara Imanina 2008 ~

Sara Imanina said...

salam kak ain,

kak ain dah siap dah ker ada apa dengan farah &fahrin.

wasalam,
~Sara Imanina 2008 ~

Anonymous said...

kak ain,
kita pon nk jugak,
chop kan satu..
nama kita mas aniza,
nanti duit kita masukkan..

-mas aniza-
pinkygurlz94@yahoo.com.my

Anonymous said...

kak ain tentang bayaran buku impiana2 tu sy kna bayar brapa?
bleh x kalau kak ain antr buku 2
guna pos laju?kalu bleh kosnya
brapa?

Sara Imanina said...

salam kak ain,

kak ain dah terima ke belum 10 alamat kawan2 sara.kak ain please balas.sara risau nih..
kalau dah, boleh tak kak ain hantar sekali dengan bk impiana 2 esok.

wasalam,
~Sara Imanina 2008 ~

Anonymous said...

KAK AIN DAYAH NK BUKU IMPIANA 2 ....NANTI DAYAH POST KAN DUIT YE....:)

Anonymous said...

alamat rumah dayah is no.1 jalan 1/3E bandar baru bangi selangor d.e

Anonymous said...

kak ain.....ni balqis....balqis dah masukkan duit, tp cume RM 20 je coz x terime duit RM1.....sowie kak ain...maybe esk ari isnin balqis byr lg RM6 tu.....nanty kak ain anta kat alamat balqis tu taw...kak ain dah dpt kan alamat balqis tu ??? klau ada pape telefon balqis ok ???? bubbye kak ain....

cicakgirls =) said...
This comment has been removed by the author.
farah~amira said...

alamat saya,farah~amira
kuarters 312,sek. men. teknik slim river
35800 slim river
perak.

cicakgirls =) said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kak ain...
saya mas aniza..
thank you sebab dah shop kan satu utk saya...
nanti anta kan kat alamat ni:
Lot 1161 KM 40 Assam Jawa,
45700 Bukit Rotan, Selangor..

duit saya poskan ari selas ani...

tq..

najwaamira said...

KAk Ain,saya dah transfer duit.Hari selasa kak Ain boleh hntr x?

ainin sofiya said...

kak ain,nama saya ainin sofiya.saya nak satu buku impiana 2.cop untuk saya

ainin sofiya said...

nama saya ainin sofiya.cop kan untuk saya

farah~amira said...

kak ain kalau ader ape2 prob call sayer di :0175149534

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kak ain, yang aini tu siapa?
aini ke ainin sofiya yahya?
saya harap kak ain dapat jawab............

Anonymous said...

kak ain, yang aini tu siapa?
aini ke ainin sofiya yahya?
saya harap kak ain dapat jawab............

Anonymous said...

kak ain,saya ainin sofiya bt. yahya.ala...saya yang dah bayar lebih duit hari tu........(yang beli AMP,AMSS,REMAJA@PTSONE,IMPIANA &IMPIANA 2 TU)
kak ain dah poskan ke belum?
kak ain ingat lagi ke alamat saya?
kalau ingat bagus la..........
kalau tak ingat,nanti saya tuliskan tau.

ainin sofiya said...

kak ain,saya hantar alamat saya kat e-mail kak ain.bukak tau!

Anonymous said...

kak ain, Riha dah bank in duit IMPIANA II. Kak ain hantar secepat mungkin ye... klu ada terlebih atau terkurang duit tu bagitau Riha cepat cepat ok..


~Riha~

aini said...

salam k.ain
kte dh antar duit smlm
pkai wang pos
tapi kte gne pos laju supaya cpt sampai..
kalo dh terima wang pos tu..inform kat kte yer..

ainmaisarah said...

Salam Aini,

Kak Ain dah terima wang pos tersebut.

Bakal diuruskan bukunya!

ws
AinMaisarah

Anonymous said...

as'kum kak ain..sy dah bayar dh
duit buku impiana2..

nama:salsabila bt mohd ibrahim..
alamat:101 permatang kriang,13110 Penaga,Seberang Perai Utara,Pulau Pinang.

farah~amira said...

kak ain...saya dah masukkan RM 24 ke dalam akaun cik abang.....
kalau bley,post la skali pnubuhan the wannababes n ada apa dengan farah n fahrin...

wassalam,[your big fan]
FarahAmira

Anonymous said...

kak ain dayah dah bayar dah... :)

aini said...

salam k.ain
alhamdulillah dh smpai
kalo bole akk pos kan dgn penubuhan thewannababes skali yer..

x sbr nk bcer..

nurul hidayah roslan said...

kk ain dah sampai dah buku impiana 2 tu ....:D thanks kk ain >>>

najwaamira said...

Seronoklah Impiana 2...Nanti bila kluar impiana 3?

Riha said...

Kak Ain, Riha dah dapat IMPIANA II tu.. baru tadi..
thanx bebanyak ye...

Riha dapat pukul 2:16 ptg tadi...

^_^

seha_saikou said...

kak ain..
nk tanye ckit..
buku impiana 11 ni ader lagi x kalu sy nk pesan..
kalu ader kak ain inform tau..
sy akn bli care pos..
email:seha311@yahoo.com.my
name:fashihah kamal

ainin sofiya said...

salam kak ain, saya dah pos duit tu pakai wang pos tapi tak guna pos laju.rasanya hari selasa sampai.

ainin sofiya said...

salam kak ain, saya dah pos duit tu pakai wang pos tapi tak guna pos laju.rasanya hari selasa sampai.

nia_missright said...

kak ain, boleh tak kalau saya nak tempah novel Impiana 2 (bersama novel comelnya sekali)? boleh yerkk kak ain, boleh yerkk....

nia_missright said...

sory kak ain, sbnrnye saye terlupe nk tulis nme sbnar sye:
Nurul Izzati bt Azmi.
Kalau novel Impiana 2 ade lg, kak ain tlg inform kat email ni tau:
www.nia_missright@yahoo.com atau nia_missright@yahoo.com.
thank you, kak ain...

lyanadhyrah said...

kak ain sya nak gak bku 2... name syer nur liyana nadhirah bt mohd sabri..tlong cop kan nyer.. lgi stu wang p0s 2 dh smpai ke blum..!!
klu de lag nanti sye masukkan duit nyer..

Athirah said...

sye bru bli kt psta buku aritu..
memang gempak arr!!
syok giler!

tpi bersambung lgi..
hehe.
kne la kuarkn wit lgi nk bli impiana bru..
x per arr..

sggup jer...

time sy g pwtc..
tk sgke lak akk dh wt byk gler buku...
x bisa memilihmu..
aku mahu tman tpi msra...

sye x smpt bce lg..
pnjam kwn jer...

yg laeen sumer dh bace..

ok.. may u sucess!!

p/s: sori cz pkai bhse rojak.. nk cpt.. nk kne off

atiqa cute said...

kaka ain suruh kita orang beli buku dari kak ain.. tapi bila tengok terutama buku impiana 2 nama dah penuh.. so kalau kita orang hantar pun.. tak dapat buku, nak buat apa?? betul tak??

eika said...

kak sye pon nak 1.. tp nak order cm na erk??? da lgi kew???

eika said...

ieka_amy
kak sya pon nak 1.. nma sya nurul atikah.bt aziz.. terima kasih