11 June 2007

Kulit buku Aku Mahu Size S

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Lamanya tak update blog ni!

Al-maklumlah cuti-cuti sekolah ini, banyak betul kerja-kerja sampingan seperti shopping dan bercuti di Terengganu. Hingga tak cukup tangan dibuatnya.

Nak pergi mengintip gang The Wannababes pun tak sempat. Entah apalah yang mereka buat waktu cuti-cuti sekolah macam ini ya!

Cerita tentang perkembangan kareer penulisan Kak Ain pula, minggu lepas pihak penerbit dah memaklumkan mahu mencetak buku Aku Mahu Size S pada 15 Jun ni. Alamak! Contoh kulit buku pun tak sempat nak bincang, kelam kabut juga kerana Kak Ain berada di Terengganu.

Nasib baik ada Cik Abang menolong desainkan 3 contoh kulit buku. Kak Ain suka contoh yang pertama.


Ini pula contoh kedua :


Kak Ain tak berapa suka yang ini, tapi baju tu memang kena tukar kepada Kebaya. Barulah nampak konsep Malaysia.

Berikut pula contoh ke - 3,


Konsepnya Kak Ain suka, tapiiii... mmmhh tapii.... kalau boleh tak mahulah. Seksi sangat! Jadi seksa pula melihatnya!

Apapun, nantikan kulit buku sebenar yang akan keluar di pasaran. Harapnya desainer syarikat penerbitan PTS boleh buat lebih baik berbanding contoh yang diberi.

Okey, minggu depan jangan lupa kembali ke blog AinMaisarah, InshaAllah Kak Ain akan masukkan gambar cover novel Aku Mahu Size S yang sebenar.

Salam Sayang,
AinMaisarah

2 comments:

ira said...

erm..bagi ira,ira lbih ske pilihan 1 ngan pilihan 2...tapi bt0l gak kater akak,yg pilihan ke dua tur tak leh baju mcm tur...ikut budaya melayu skit.

maisyah said...

i prefer d 1st one ...