04 May 2007

10 BUKU REMAJA DALAM MASA SATU TAHUN

Perancangan Mei 2007 ~ Mei 2008

1. Aku Mahu Bercinta
2. Aku Mahu Lesen P
3. Aku Mahu Teman...tapi mesra
4. Aku Mahu Bertudung
5. Aku Mahu Superpower
6. Aku Mahu Cun
7. Aku Mahu Bahagia
8. Aku Mahu IPOD
9. Aku Mahu Buli
10. Aku Mahu Kaya

:) Every story above are now in the progress of development.
I know...i know..... I'm setting my hopes too high...

10 books a year? Even Meg Cabot's current record is 8 per year! Nevertheless, I'm willing to take the challenge!

So readers out there, pray for my success ya??

Lots of Love,
AinMaisarah

16 comments:

eqyn said...

akan saya doakan kak ain sukses...
coz saye suker bace buku kak ain...
aku mahu saiz s tu bet glerrr.....

AMIE JIM said...

betul tu kak ain..
kalau ada apa apa hal ingat je nama kitowang..
kitowang mesti support dari belakang..

Anonymous said...

i cant wait all those book..
aku mahu popular n aku mahu saiz s bezz glerrr!!
i bet buku yg lain pun mst bez...

Syifa cute said...

kak ain..akan ku sappportmu..heheehe..nanti sekali sekala..put la my nama..syifa..ye r mana tau..kadua-dua bukumu best gilerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!hehehe

Anonymous said...

kak ain.!!
nak sumer buku 2..
hehe..
i wish u da best..
remember my name!!
anyway..sy suka buku-buku kak ain tu..
best sgt..
cant wait ur book..!
-aimi-

ainmaisarah said...

terima kasihlah pada adik-adik yang tak putus-putus sokong Kak Ain. I LOVE YOU ALL SO MUCH!

ainmaisarah said...

adik-adik semua,

doakan Kak Ain rajin menulis ye? Kadang-kadang tu kalau penyakit malas dah datang menyerang, susah Kak Ain dibuatnya! Nak tekan ON button pada laptop pun tak terbuat! Lepas tu mulalah merayap nak tengok TV..nak lipat kain..nak iron baju, padahal menulis lebih penting!

sekarang Kak Ain tengah siapkan AKU MAHU BULI...70% sudah siap, 30% lagi tengah merangka dalam kepala.

adik-adik doakan ramai-ramai ye...

Sayang Semua,
AinMaisarah

danny vanny said...

saya doakan kak ain berjaya dunia dan akhirat........
bagilah kat saye sume buku kak ain secare percume!!!
heheheh

nadhrah said...

sye sure sume buku yg kak ain buat best giler...
sye x sabar2 nk bli buku2 tu..

amiraezila_fabulous said...

kak ain...

aku mahu popular n aku mahu saiz s bnyk kali saye bc...
best lah...
saye nak order impiana 2 leh x??????
tp tak comformt lg k....
nanti saye emel akak...

SALAM MESRA, amira ezila

~[i]eka~ said...

Salam, kak ain..
sy dh bce novel akak:
aku mahu popular...
aku mahu saiz s...
impiana...
smue nye besh sgt......
sy akn doakn akak suksek slalu..!!
skang sy tggu bku aku mahu buli...

nuri said...

kak ain sure boleh buatnye la. There's a will, there's a hope!! i know u can do it!!

:: fatin :: said...

k.ain mesti boleh...
k.ain x terfikir ke nak buat fan club (walaupun bukan artis tp kami ske!!!)
k.ain punya cerita semua unik-unik..
untuk pengetahuan k.ain ,
mak sy pun baca buku k.ain tau..
haha
nak tanya sikit ni..
k.ain ada tulis novel dewasa x?

Anonymous said...

tak sabar nak tunggu semuaaa novelllllll
i've been ur fanatic reader since i read aku mahu popular few weeks ago.
saya ni sbnrnye pemalasss gla nak baca novel2 ni.
tapi ble classmate promot aku mahu popular,try lah baca.and lepas baca,trus jadi peminat novel ain maisarah.masa pergi pwtc jumaat aritu pun,1st skali cari novel ain maisarah ;D

Fafa said...

k.ain jangan risau.
saya akan sentiasa menyokong k.ain.
untuk pengetahuan k.ain, k.ain ni lah penulis kegemaran saya!! ini kerana, buku-buku kak ain semuanya menarik dan unik!!

Hilya said...

K. kak ain,sy akn sentiasa menyokong akak.....hehe :D

kak ain,semua buku kak ain best2 gilerz.....mesti kalau k ain buat lg banyak buku mesti kak ain jadi popular..hehehe..

~Hilya~!